Ytterby segrade mot Öckerö på hemmaplan

Ytterby vann lördagens match hemma mot Öckerö i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll. I halvtid ledde laget med 1–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 2–0.

|
Ytterby IS dam vann mot Öckerö IF dam

– En mycket bra genomförd match av hela laget. Vi vinner rättvist och det kunde faktiskt blivit betydligt fler mål för oss, kommenterade Ytterbys tränare Magnus Carlund efter matchen.

Därmed har Ytterby vunnit fyra matcher i rad på hemmaplan.

Ytterby tog en tidig ledning. Julia Cederberg slog till, redan i 22:a minuten. 2–0-målet var ett självmål av Öckerö i 75:e minuten.

Ytterby har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Öckerö har tre vinster och och två förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Ytterby på tredje plats och Öckerö på femte plats.

Ytterby tar sig an Eriksberg i nästa match borta lördag 28 maj 14.00.