Ytterby och Hisingsbacka kryssade i toppmötet

De båda topplagen i division 4 Göteborg A herr i fotboll, Ytterby och gästande Hisingsbacka, spelade oavgjort, 1–1 (0–1), i matchen mellan lagen på fredagen.

|
Ytterby IS spelade lika mot Hisingsbacka FC

Ytterbys tränare Calle Hedén kommenterade matchen:

– Tyvärr två förlorade poäng för vår del. Vi ska vinna denna matchen. Tyvärr är vi inte tillräckligt skarpa för att ta vara på våra chanser idag. Så ser fotboll ut ibland och idag är det extra surt för vår del.

Det betyder att Ytterby gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

Matchen förblev jämn målmässigt till Hisingsbacka tog ledningen i 24:e minuten, genom Lucas Neves. Det dröjde till den 74:e minuten innan Victor Andersson kvitterade för Ytterby. 1–1-målet blev matchens sista.

Det här var Ytterbys tredje oavgjorda match den här säsongen.

Ytterby stannar därmed på tredje plats, och Hisingsbacka på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Ytterby är Utbynäs. Lagen möts fredag 30 augusti 18.15 på Lemmingvallen.