Ytterby ledde i halvtid – men tappade i andra mot IF Mölndal fotboll

I halvtid ledde Ytterby matchen på hemmaplan i division 3 Göteborg dam i fotboll mot IF Mölndal fotboll med 2–0. Men i andra halvlek jobbade sig IF Mölndal fotboll in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresultat blev 3–3.

|
Ytterby IS dam spelade lika mot IF Mölndal Fotboll dam

– En rätt igenom ganska medioker insats. Individuellt gör vi nästan inga "personbästa" och det gör att vi kollektivt inte kommer upp i nivå mer än i korta stunder av matchen. Det här spelet är inte det som jag vill se Ytterby spela, men vi kommer tillbaka, tyckte Ytterbys tränare Magnus Carlund, efter matchen.

Ytterby startade matchen bäst och tog ledningen. Wilma Axelsson slog till, redan i 14:e minuten.

Ytterby ökade ledningen till 2–0 i 36:e minuten, när Ida Lindqvist slog till. Direkt efter pausen gjorde Therese Öborn mål och reducerade åt IF Mölndal fotboll.

I 51:a minuten slog Ida Andersson till, och gjorde 3–1.

IF Mölndal fotboll reducerade till 3–2 bara sju minuter senare genom Ella Söderberg.

Therese Öborn gjorde dessutom 3–3 i 66:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

För Ytterby gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan IF Mölndal fotboll är på tionde plats.

I nästa omgång har Ytterby Hovås/Billdal borta på Hovåsvallen, söndag 11 juni 15.00.