Uddamålsseger för Marstrand som besegrade Fotö

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Marstrand i matchen mot Fotö på Ytterns IP. Laget vann söndagens match i division 7 Göteborg C herr i fotboll med 4–3 (1–1).

|

– En underbar kämpaseger, snygga mål och ett härligt samspel. Vi säkrar tredjeplatsen i ligan vilket känns helt underbart. Vi har kämpat hårt hela säsongen och att få den platsen är välförtjänt, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman efter matchen.

Fotö tog en tidig ledning. Oliver Jansson gjorde målet, redan i 21:a minuten.

Marstrand kvitterade till 1–1 i 25:e minuten, genom Richard Josefsson. Direkt efter pausen slog Marcus Nordenberg till och gav Marstrand ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Richard Josefsson träff åter igen och ökade ledningen för Marstrand.

I 65:e minuten slog Oliver Jansson till ännu en gång, och reducerade åt Fotö.

Marcus Nordenberg, åter igen, ökade Marstrands ledning med knappa kvarten kvar.

Med sju minuter kvar att spela reducerade Fotö genom Oliver Jansson som med målet fullbordade sitt hattrick. Men mer än så orkade Fotö inte med.

Oliver Jansson gjorde tre mål för Fotö.

Marstrand har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Fotö har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Marstrands andra uddamålsseger den här säsongen.

Serien är nu färdigspelad. Marstrand slutar på tredje plats, och Fotö på fjärde plats.