Tungt för Romelanda – Kärra bröt fina vinstsviten

Romelanda har haft en stark period i division 5 Göteborg A herr i fotboll och inför matchen hemma mot Kärra hade laget tagit åtta raka segrar. På lördagen tog det stopp och matchen på Romevi slutade 1–1 (1–1). Det var första poängförlusten sedan den 5 maj för Romelanda.

|
Romelanda UF spelade lika mot Kärra KIF

– Vi kommer inte riktigt upp i nivå idag, och med en utvisning efter 55 minuter så får vi vara nöjda med ett kryss. Nya tag nästa vecka, kommenterade Romelandas assiserande tränare Björn Sjösvärd efter matchen.

Romelanda gjorde första målet. Daniel Larsson gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Kärra kvitterade till 1–1 i 16:e minuten, när Adam Goncalves hittade rätt. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade 1–1. I den 65:e minuten fick Romelandas Lennart Bengtsson rött kort, och fick spela med en man mindre sista 25 minuterna.

Kärra ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Romelanda leder serien.

Lördag 26 augusti 15.00 spelar Romelanda borta mot Nol.