Tung förlust för Hålta borta mot Brämaregården

Det blev en riktig storförlust för Hålta borta mot Brämaregården i division 7 Göteborg B herr i fotboll. Matchen slutade smått otroliga 13–2 (5–1).

|
Brämaregårdens FC vann mot Hålta IK

– Vi saknade ett antal spelare i laget och möter ett duktigt lag. Vi kommer inte upp till vår normala standard men grabbarna gör det efter förutsättningarna ändå helt okej även om siffrorna rann i väg lite väl mycket, kommenterade Håltas tränare Per-Arne Olsson.

Brämaregården gjorde första målet. Haydar Rustum gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Brämaregården ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Morris Asante, i nionde minuten.

Hålta reducerade till 2–1 bara två minuter senare genom River Bernhardsson på straff.

Två minuter senare var det Mehmed Pedic som såg till att Brämaregården ökade ledningen till 3–1.

Brämaregården ökade ledningen på nytt, till 4–1, tre minuter senare genom Basel Sadi.

Fyra minuter senare var det Mohammed Ali Edris som såg till att Brämaregården också gjorde 5–1. Brämaregården ökade ledningen till 6–1 i 46:e minuten.

Direkt efter pausen nätade Emmanuel Lodu och ökade Brämaregårdens ledning.

Tre minuter senare var det Hoang Pham som såg till att Brämaregården satte 8–1.

Brämaregården gjorde 9–1 två minuter senare ännu en gång genom Hoang Pham.

Brämaregården gjorde 10–1 fem minuter senare återigen genom Basel Sadi.

Hoang Pham ökade Brämaregårdens ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 76:e minuten.

Morris Asante, återigen, ökade Brämaregårdens ledning med knappa kvarten kvar.

Tre minuter senare var det Olle Markussen som såg till att Hålta reducerade till 12–2. Men mer än så orkade Hålta inte med.

Sju minuter senare var det Adriano Maciel Bras som såg till att Brämaregården ökade ledningen till 13–2. Det fastställde slutresultatet till 13–2.

Brämaregården har tre segrar och två förluster och 23–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hålta har fem förluster och 8–32 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Brämaregården nu ligger på femte plats. Hålta är på nionde och sista plats.

Nästa motstånd för Hålta är Riyyo Atletic. Lagen möts lördag 2 september 16.15 på Bläsebovallen.