Tuff match slutade med förlust för Romelanda mot Stenkullen

Det svängde i matchen i division 4 Göteborg A herr i fotboll mellan Romelanda och Stenkullen på Romevi. Hemmalaget Romelanda hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Stenkullen matchen och vann till slut med 2–1.

|
Romelanda förlorade mot Stenkullen

– Vi hade inget annat än äran att spela för, men jag tycker att vi genomför matchen på ett bra sätt! Det var en jämn tillställning där Stenkullen avgör i sista minuten med en riktig kanonträff. Känns surt att vi återigen har marginalerna mot oss, tyckte Romelandas assiserande tränare Björn Sjösvärd, efter matchen.

Jonathan Dos Santos Svantesson blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål efter 90 minuter.

Romelanda startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Daniel Hertz till. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Nicklas Westman träff och kvitterade för Stenkullen.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Jonathan Dos Santos Svantesson gjorde 1–2 för Stenkullen. Dos Santos Svantesson fullbordade därmed Stenkullens vändning. 1–2-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Romelanda sist i serien, och Stenkullen är på sjunde plats.

Lördag 9 oktober 12.15 spelar Romelanda borta mot Jonsered i sista omgången.