Storförlust när Kode IF/Romelanda UF föll mot Zenith B på Kode IP

Kode IF/Romelanda UF hade en riktigt tung match hemma mot Zenith B, och förlorade med hela 0–5 (0–4) i division 3 Göteborg B dam i fotboll.

|

Zenith B startade matchen bäst och tog ledningen. Lisa Storhaug gjorde målet, redan i 19:e minuten.

Zenith B ökade också ledningen till 0–2 i 21:a minuten, genom Sofia Thunberg.

Zenith B ökade ledningen till 0–3 efter en dryg halvtimmes spel, genom Elin Dristig. Direkt efter pausen slog Elin Dristig till ännu en gång och ökade Zenith B:s ledning.

Till slut kom också 0–5 genom Elin Dristig som ökade Zenith B:s ledning och som med målet fullbordade sitt hattrick i 52:a minuten. 0–5-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Elin Dristig gjorde tre mål för Zenith B.

Kode IF/Romelanda UF har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Zenith B har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Kode IF/Romelanda UF ligger kvar på nionde och sista plats i tabellen, och Zenith B på andra plats.

Kode IF/Romelanda UF tar sig an Lerum B i nästa match borta söndag 4 september 17.00.