Komarken lyckades inte alls när man mötte Götaholm borta i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

|
Götaholms BK vann mot FC Komarken

Götaholm gjorde hela 18 mål, och vann med 18–1 (8–1).

Götaholm startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Rida Madoun till.

Komarken kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Zakaria Tohow, i sjätte minuten.

Götaholm tog ledningen tidigt i matchen, genom Renedi Manzeyi, i 14:e minuten.

Götaholm gjorde 3–1 i 18:e minuten, när Nemanja Savovic slog till.

Bara en minut senare var det Renedi Manzeyi som såg till att Götaholm ökade ledningen på nytt, till 4–1.

Götaholm ökade ledningen till 5–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Renedi Manzeyi som med målet fullbordade sitt hattrick.

I den 33:e minuten fick Komarkens Aleksandar Mihajlovic rött kort.

Götaholm ökade också ledningen till 6–1 i 34:e minuten, när Shan Genc fick träff på straff.

Götaholm gjorde också 7–1 sju minuter senare återigen genom Renedi Manzeyi.

Götaholm satte 8–1 fyra minuter senare ännu en gång genom Renedi Manzeyi. Direkt efter pausen gjorde Abdirazak Mohamed Abdi mål och ökade Götaholms ledning.

I 50:e minuten slog Abdulahi Hussein till, och gjorde 10–1.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Abdulahi Hussein på nytt och ökade ledningen för Götaholm.

Abdulahi Hussein gjorde dessutom 12–1 i 59:e minuten och fullbordade därmed sitt hattrick.

Sex minuter senare var det Abdulahi Hussein som såg till att Götaholm gjorde 13–1.

Götaholm gjorde 14–1 fem minuter senare ännu en gång genom Abdirazak Mohamed Abdi.

Tre minuter senare var det Johan Anthony Garcia Mena som såg till att Götaholm gjorde 15–1.

Tre minuter senare var det Renedi Manzeyi som såg till att Götaholm gjorde 16–1.

Götaholm gjorde 17–1 tre minuter senare genom Joel Gustafsson Miller.

Två minuter senare var det Casko Qayre Ahmed som såg till att Götaholm gjorde 18–1. Det fastställde slutresultatet till 18–1.

Resultaten i sista omgången innebär att Götaholm slutar på andra plats och Komarken på elfte plats. Komarken åker ur serien.