Storförlust för Hålta - 1–7 mot Menisken

Hålta lyckades inte alls när man mötte Menisken hemma i division 7 Göteborg B herr i fotboll.

|
Hålta IK förlorade mot Menisken IF

Menisken vann med 7–1 (2–0).

Menisken startade matchen bäst och tog ledningen. Lukas Särnholm gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Menisken ökade ledningen till 0–2 tidigt i matchen, genom Jonathan Eineskog Ekdahl, i tolfte minuten. Direkt efter pausen nätade Adam Carlsson på straff och reducerade åt Hålta. Men mer än så orkade Hålta inte med.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Sebastian Ordonez träff och ökade ledningen för Menisken.

I 64:e minuten slog Oscar Isaksson till, och gjorde 1–4.

I 75:e minuten ökade Jonathan Eineskog Ekdahl ledningen ytterligare.

Oscar Isaksson, återigen, ökade Meniskens ledning i 78:e minuten.

Bara sju minuter senare var det Jonathan Eineskog Ekdahl som såg till att Menisken ökade ledningen på nytt, till 1–7, och därmed fullbordade Jonathan Eineskog Ekdahl sitt hattrick. 1–7-målet blev matchens sista.

Jonathan Eineskog Ekdahl gjorde tre mål för Menisken.

Det här betyder att Menisken ligger på sjunde plats i tabellen, och Hålta är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Hålta är Högab Käringön. Lagen möts fredag 30 augusti 15.00 på Hålta IP.