Seger med 3–1 för Marstrand mot IF Vardar/Makedonija

Marstrand vann hemma mot IF Vardar/Makedonija i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

|
Marstrands BK vann mot IF Vardar/Makedonija

Matchen på söndagen slutade 3–1 (2–0).

– Riktigt bra match från vår sida idag! Vi hade en spelidé som vi följde under hela matchen, något som gav resultat. En bra match från samtliga spelare och ledarstab. Högt tempo, bra kombinationer och snygga mål. Forza Marstrand, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman efter matchen.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Marstrand tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Albin Andersson.

Marstrand ökade ledningen till 2–0 i 39:e minuten, när Ebubekir Tünay slog till. Direkt efter pausen nätade Milan Bubalo och reducerade åt IF Vardar/Makedonija. Men mer än så orkade IF Vardar/Makedonija inte med.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Linus Holmgren träff och ökade ledningen för Marstrand. 3–1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Marstrand ligger kvar på tionde plats i tabellen, och IF Vardar/Makedonija på andra plats.

Nästa motstånd för Marstrand är Surte. Lagen möts fredag 30 augusti 18.15 på Surte.