Romelanda vann toppmötet mot Götaholm med 4–2

Romelanda tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Götaholm i division 5 Göteborg A herr i fotboll på måndagen med 4–2 (2–2). En viktig seger i toppen av tabellen.

|
Götaholms BK förlorade mot Romelanda UF

Romelandas assiserande tränare Björn Sjösvärd kommenterade matchen:

– Underbar seger! Vi har ett tätt spelschema nu och fick betala med ett par skador, men denna seger var väldigt viktig. Två matcher kvar innan ett välförtjänt sommaruppehåll.

Det här innebär att Romelanda nu har sex segrar i följd i division 5 Göteborg A herr.

Matchen förblev jämn målmässigt till Romelanda tog ledningen i 22:a minuten, genom Daniel Larsson.

Götaholm kvitterade till 1–1 i 27:e minuten, genom Lion Zejnullahu.

Götaholm tog också ledningen i 38:e minuten, när Lion Zejnullahu på nytt slog till.

Romelanda kvitterade till 2–2 i slutet av första halvleken, återigen genom Daniel Larsson. Romelanda gjorde också 2–3 i 68:e minuten när Alfons Svensson fick träff.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Romelanda ledningen genom Alfons Svensson. 2–4-målet blev matchens sista.

Götaholm har två vinster, en oavgjord och två förluster och 14–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Götaholm är kvar på tredje plats, och att Romelanda fortfarande leder serien.

Torsdag 15 juni 19.00 spelar Romelanda borta mot Floda.