Romelanda formstarka svit fortsätter efter 3–0 mot Bergsjö IF

Det blev 3–0 (3–0) när serieledande Romelanda mötte Bergsjö IF på lördagen hemma på Romevi. Det innebar tio raka matcher utan förlust för Romelanda i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

|
Romelanda UF vann mot Bergsjö IF

Romelandas assiserande tränare Björn Sjösvärd kommenterade matchen:

– Idag gör vi en bra första halvlek. Därefter går vi ner oss i andra, men avståndet var redan såpass stort att det aldrig blev spännande. Pluspoäng också till vår duktige målvakt Filip Mattiasson som står för ett par klassräddningar i slutet.

Romelanda startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Filip Larsson slog till, redan i tolfte minuten.

Romelanda ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Max Yngwe, i 13:e minuten.

Till slut kom också 3–0-målet genom Isak Karlsson som ökade Romelandas ledning i 32:a minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Romelanda med 3–0.

För Bergsjö IF gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Romelanda leder serien.

Onsdag 6 september 18.30 spelar Romelanda borta mot Nol.