Hisingsbacka FC spelade lika mot Romelanda UF

Fredagens match i division 4 Göteborg A herr i fotboll slutade 1–1 (1–1).

Romelandas assiserande tränare Björn Sjösvärd kommenterade matchen:

– Vi är väldigt nöjda med vår prestation idag och är glada att den belönades med en poäng. Det är ett helt annat drag på våra träningar nu och det visar sig på matcherna.

Gästerna Romelanda gjorde första målet. Lennart Bengtsson gjorde målet, redan i nionde minuten.

Hisingsbacka kvitterade till 1–1 i 24:e minuten, när Daniel Zamani fick träff. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade 1–1. I den 83:e minuten fick Romelanda Lennart Bengtsson utvisad, och laget fick spela de sista sju minuterna med en spelare mindre.

För Hisingsbacka gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Romelanda är på nionde plats.

Nästa motstånd för Romelanda är Älvängen. Lagen möts lördag 7 september 14.00 på Romevi.