Rödbo tappade ledning till oavgjort mot Elisedal

Rödbo hade ledningen i halvtid mot Elisedal i lagens möte i division 7 Göteborg B herr i fotboll. Men efter paus hämtade Elisedal ikapp underläget och säkrade en poäng, 2–2 (0–2).

|
Elisedals IS spelade lika mot Rödbo IF

– En match med två ansikten. Vi för spelet i första, leder med 2-0. I andra trycker de ner oss och kvitterar i 90:e minuten, surt, tyckte Rödbos tränare Lars-Ivan Claesson, efter matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Rödbo tog ledningen i 27:e minuten, genom Hektor Larsson.

Rödbo ökade ledningen till 0–2 efter en knapp halvtimmes spel, genom Micke Nguyen. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Jesper Wallentheim träff och reducerade åt Elisedal.

Kvitteringen kom på övertid, när Simon Röhr slog till och gjorde mål för Elisedal. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Det här betyder att Elisedal ligger på femte plats i tabellen, och att Rödbo leder serien.

I nästa omgång har Rödbo Öset hemma på Rödbo, lördag 26 augusti 12.00.