Kareby räckte inte till mot Kärra på hemmaplan i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

|
Kareby IS förlorade mot Kärra KIF

Matchen på fredagen slutade 2–1 (2–1) till Kärra.

– Ett fall framåt. Vi för spelet i 90 minuter men Kärra brunkar sig en seger. Vi börjar få tillbaka spelare och är på gång, kommenterade Karebys tränare Morten Eriksen.

Marcus Olofsson slog till efter 34 minuter och blev matchhjälte med sitt 2–1-mål.

Matchen förblev jämn målmässigt till Kareby tog ledningen i 25:e minuten, genom Oliver Johansson.

Kärra kvitterade till 1–1 i 32:a minuten, när Gustav Kristensson slog till.

Kärra tog ledningen bara två minuter senare genom Marcus Olofsson. Olofsson fullbordade därmed Kärras vändning. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Kärra med 2–1. I den 92:a minuten fick Kareby Nimer El-Binni utvisad, och laget fick spela de sista minuterna med en spelare mindre.

Kareby har en oavgjord och fyra förluster och 5–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kärra har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 6–3 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kareby på tionde plats och Kärra på sjätte plats.

Söndag 19 maj 18.00 spelar Kareby borta mot Marstrand.