Noah Larsson fixade segern för Ytterby i matchen mot Stenkullen

Det blev ett hattrick för Ytterbys Noah Larsson i matchen mot Stenkullen i division 4 Göteborg A herr i fotboll.

|
Ytterby IS vann mot Stenkullens GoIK

Ytterby vann på hemmaplan med 6–3 (5–2). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Lukas Ekdahl, Steffen Hjort Sörensen och Sebastian Strömqvist, målen för Stenkullen gjordes av Noah Shally Emneborg 2 och Rasmus Hermansson Wahlén.

– Skönt att avsluta med en seger. En väl genomförd match av killarna. Är inte lätt att spela matcher som inte har så stor betydelse men vi gör det jättebra i 90 minuter och vinner välförtjänt, kommenterade Ytterbys tränare Calle Hedén.

Stenkullen tog en tidig ledning. Noah Shally Emneborg slog till, redan i 16:e minuten.

Ytterby kvitterade till 1–1 i 22:a minuten, när Noah Larsson slog till.

Bara tre minuter senare var det Noah Larsson som såg till att Ytterby tog ledningen.

Ytterby ökade ledningen till 3–1 tre minuter senare genom Noah Larsson som med målet fullbordade sitt hattrick.

Två minuter senare var det Sebastian Strömqvist som såg till att Ytterby ökade ledningen på nytt, till 4–1.

Stenkullen reducerade till 4–2 i slutminuterna av första halvlek, genom Rasmus Hermansson Wahlén.

Ytterby gjorde också 5–2 strax före halvtidsvilan, genom Steffen Hjort Sörensen. I 66:e minuten nätade Noah Shally Emneborg ännu en gång på straff, och reducerade åt Stenkullen. Men mer än så orkade Stenkullen inte med.

6–3-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Lukas Ekdahl slog till och gjorde mål. Ekdahl fullbordade därmed Ytterbys vändning. 6–3-målet blev matchens sista.

Serien är nu färdigspelad. Ytterby slutar på tredje plats, och Stenkullen på elfte plats. Stenkullen åker ur serien.