Niclas Wallerius mål räckte inte när Diseröd föll

Diseröd förlorade mötet med Inter Linné hemma med 1–4 (0–3) i division 6 Göteborg A herr i fotboll på onsdagen.

|
Diseröds SK förlorade mot Inter Linné IF

– Det var inte vår dag. Tre i virket och en bränd straff. Med lite skärpa hade vi fått med oss 3 poäng, kommenterade Diseröds spelande tränare Eskil Nordenborg.

Inter Linné började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Hassan Hussain till.

Inter Linné gjorde 0–2 i 34:e minuten, när Luka Calic hittade rätt.

Inter Linné ökade ledningen till 0–3 i 36:e minuten, när Leo Kyriazis fick träff. Direkt efter pausen slog Niclas Wallerius till och reducerade åt Diseröd. Fler mål än så blev det inte för Diseröd.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Eric Oscar Nordeke och ökade ledningen för Inter Linné.

Inter Linné ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Diseröd är på tionde plats.

Nästa motstånd för Diseröd är Syrianska/Arameiska Göteborg. Lagen möts fredag 28 juni 17.15 på Lövgärdesplan.