Marstrand tappade ledning och fick se sig besegrat

Marstrand spelade bra och ledde med 2–0 efter första halvlek i matchen i division 5 Göteborg A herr i fotboll mot Björkö på Björkö.

|
IFK Björkö vann mot Marstrands BK

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 3–5, för Marstrand.

Målgörare för hemmalaget var Tim Berntsson Wikström, Buster Botters Dahlöf, Oscar Frank, Hugo Karlsson och Theo Kornbakk, och för bortalaget Anton Andersson 2 och Ebubekir Tünay.

Björkö har en stark form med fyra segrar och en oavgjord och 12–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Marstrand har en vinst och fyra förluster och 14–22 i målskillnad.

Det här betyder att Björkö är kvar i serieledning, och Marstrand stannar på tionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Marstrand är IF Vardar/Makedonija. Lagen möts söndag 25 augusti 18.00 på Ytterns IP.