Marstrand föll mot Lundby – trots ledning i halvtid

I halvtid var bortalaget Marstrand i ledningen med 2–1. Men Lundby vände – och vann. Till slut blev det 3–2 (1–2) i matchen i division 7 Göteborg C herr i fotboll.

|

– En tråkig förlust, vi släpper tre mål som uppstår från inlägg, något vi kommer förbättra. Annars fortsätter vi att spela fin fotboll, något vi hoppas kommer stärka oss i längden, tyckte Marstrands mittback Olle Tilgman, efter matchen.

Göran Smith blev matchhjälte med sitt avgörande 3–2-mål efter 52 minuter.

Marstrand tog en tidig ledning. Richard Josefsson gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Lundby kvitterade till 1–1 i 23:e minuten, genom Sebastian Ivarsson.

Marstrand tog ledningen på nytt i 35:e minuten, genom Wiggo Arneson. Direkt efter pausen nätade Eldin Kusmic och kvitterade för Lundby.

Lundby gjorde också 3–2 i 52:a minuten när Göran Smith hittade rätt. Smith fullbordade därmed Lundbys vändning. 3–2-målet blev matchens sista.

Lundby har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Marstrand har två vinster och och tre förluster. Förlusten var Marstrands andra uddamålsförlust.

Lundby leder serien efter matchen, medan Marstrand är på femte plats.

Marstrand tar sig an Hermansby i nästa match hemma lördag 28 maj 15.00.