Marstrand föll i toppmötet mot Lundby med 1–3

Marstrand räckte inte till i toppmötet mot Lundby på fredagen. Andraplacerade Lundby tog en tung skalp när man vann borta med 3–1 (2–0) i division 7 Göteborg C herr i fotboll.

|

Marstrands mittback Olle Tilgman kommenterade matchen:

– En tråkig förlust. Det är inte över än, men det är väldigt surt. Vi fick inte spelet att fungera på samma sätt som vi brukar och det kostar oss.

Lundby tog en tidig ledning. Edvin Behn gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Lundby ökade ledningen till 0–2 i 24:e minuten, genom Mateja Ivkovic. Med nio minuter kvar att spela reducerade Marstrand genom Marcus Nordenberg. Mer än så blev det dock inte för Marstrand.

1–3-målet kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Muhamed Dizdar gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 1–3.

Marstrand har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lundby har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Matchresultatet innebär att Marstrand ligger kvar på tredje plats.

Nästa motstånd för Marstrand är Hermansby. Lagen möts fredag 30 september 19.00 på Kärnavallen.