Marstrand fixade poäng trots underläge borta mot Kärra

Kärra hade ledningen i halvtid med 2–1 hemma mot Marstrand i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

|
Kärra KIF spelade lika mot Marstrands BK

Men i andra halvlek kom Marstrand mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3–3.

Kärra började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Adam Hati till.

Marstrand kvitterade till 1–1 i 34:e minuten, när Oscar Granath fick träff.

Kärra tog ledningen i slutminuterna av första halvlek, genom Adam Goncalves. Direkt efter pausen ökade Johan Jussila Kärras ledning på straff.

I den 71:a minuten reducerade Hüseyin Salih Tünay för Marstrand.

Och med nio minuter kvar att spela kvitterade Marstrand genom Ebubekir Tünay. 3–3-målet blev matchens sista.

Med två omgångar kvar är Kärra på sjätte plats i tabellen, och Marstrand är på tionde plats.

Nästa motstånd för Marstrand är Eriksberg. Lagen möts fredag 4 oktober 19.00 på Rosenhill.