Ludwig Bohlins mål räckte inte när Hålta föll

Hålta fick se sig besegrat i mötet med Hammarkullen på hemmaplan i division 7 Göteborg B herr i fotboll, med 2–5 (1–3).

|
Hålta IK förlorade mot Hammarkullens BK

Hammarkullen tog en tidig ledning. Mohamed Hassan Diriye gjorde målet, redan i elfte minuten.

Hammarkullen gjorde också 0–2 i 18:e minuten, när Zakariya Abdulle hittade rätt.

Hammarkullen gjorde också 0–3 alldeles före halvtidspausen, genom Pasar Sulaiman på straff.

Hålta reducerade till 1–3 på stopptid i första halvleken, genom Ludwig Bohlin. Sami Ali Hussein ökade Hammarkullens ledning med knappa kvarten kvar.

Mohamed Hassan Diriye, återigen, ökade Hammarkullens ledning i 78:e minuten.

Reduceringen till 2–5 kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Ludwig Bohlin på nytt slog till och gjorde mål för Hålta. Men mer än så orkade Hålta inte med.

Det här betyder att Hammarkullen ligger på 14:e plats i tabellen, och Hålta är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Hålta är Menisken. Lagen möts söndag 25 augusti 15.00 på Hålta IP.