Kryss i 87:e minuten för Marstrand mot IF Vardar/Makedonija efter Arnesons mål

I 87:e minuten slog Wiggo Arneson till och gjorde 1–1 och räddade en poäng för Marstrand i mötet med IF Vardar/Makedonija i division 5 Göteborg A herr i fotboll på Generatorsplan.

|
IF Vardar/Makedonija spelade lika mot Marstrands BK

Hemmalaget hade ledningen med 1–0 i slutet av matchen, men Arnesons fullträff för Marstrand gjorde att matchen på onsdagen slutade oavgjort.

– Vi spelar en bra match, ligger rätt i positionerna och hittar bra kombinationer. I en sådan här jämn match kan man sträcka på sig efter 1 poäng. Vi spelar fin fotboll och kan bygga vidare på detta, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman efter matchen.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 65:e minuten innan Julien Eskola gav IF Vardar/Makedonija ledningen.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Wiggo Arneson slog till och gjorde mål för Marstrand. 1–1-målet blev matchens sista.

IF Vardar/Makedonija har åtta poäng och Marstrand har fyra poäng efter fyra omgångar.

I nästa omgång har Marstrand Surte hemma på Ytterns IP, söndag 5 maj 18.00.