Kryss i 87:e minuten för Kareby mot Finlandia/Pallo

I 87:e minuten slog Emil Kallin till och gjorde 1–1.

|
Kareby IS spelade lika mot Finlandia/Pallo AIF

Det räddade en poäng för Kareby i mötet med Finlandia/Pallo i division 5 Göteborg A herr i fotboll på Kareby Hed. Bortalaget hade ledningen med 0–1 i slutet av matchen, men Kallins fullträff för Kareby gjorde att matchen på fredagen slutade oavgjort.

– Vi spelar återigen inget bra och är mer rädda för att förlora än att vinna, kommenterade Karebys tränare Morten Eriksen.

I den 30:e minuten blev Finlandia/Pallos Zine Eddine Siguerdjidjene utvisad. Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 67:e minuten innan Kasper Olsson gav Finlandia/Pallo ledningen.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Emil Kallin slog till och gjorde mål för Kareby. 1–1-målet blev matchens sista.

Det här var Karebys andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Finlandia/Pallo ligger på elfte plats i tabellen, och Kareby är på tionde plats.

Nästa motstånd för Kareby är Hönö. Lagen möts fredag 31 maj 19.30 på Hönö Arena.