Komarken tappade ledning och fick se sig besegrat

Komarken spelade bra och ledde med 2–0 efter första halvlek i matchen i division 5 Göteborg A herr i fotboll mot Nol på Nolängens IP 11M11 Naturgräs. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 3–4, för Komarken.

|
Nols IK vann mot FC Komarken

Fredrik Johansson slog till efter 67 minuter och blev matchhjälte med sitt 4–3-mål.

Komarken startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Fernando Echenique Ferrari gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Komarken gjorde 0–2 i 35:e minuten, genom Jafet Menghestab. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Fredrik Johansson och reducerade åt Nol.

I 60:e minuten slog Fredrik Johansson till ännu en gång, och kvitterade för Nol.

Nol tog ledningen bara tre minuter senare genom Kasper Karlsson.

Två minuter senare var det Erduan Hiseni som såg till att Komarken kvitterade till 3–3.

Två minuter senare var det Fredrik Johansson som såg till att Nol tog ledningen och därmed fullbordade Fredrik Johansson sitt hattrick.

Förlusten var Komarkens sjunde uddamålsförlust.

Det här betyder att Nol ligger kvar på tolfte och sista plats i tabellen, och Komarken på tionde plats.

Lördag 19 augusti 14.30 spelar Komarken hemma mot Bergsjö IF.