Komarken förlorade borta mot Finlandia/Pallo

Komarken förlorade bortamatchen mot Finlandia/Pallo i division 4 Göteborg A herr i fotboll på fredagen. 3–0 (1–0) slutade matchen.

ANNONS
|
Finlandia/Pallo AIF vann mot FC Komarken
Finlandia/Pallo AIF vann mot FC Komarken

Komarkens tränare Anders Thornberg kommenterade matchen:

– Vi fick en trög start och var inte med i matchen första 20. Sedan spelade vi upp oss och avslutade första halvlek riktigt bra. Men vi fick tyvärr ingen utdelning på våra chanser. I andra halvleken började vi bra men orkade inte riktigt att bibehålla trycket. Vi flyttade upp men fick ingen riktig effekt. 0-3 var för stora siffror, men vi kan bättre än så här.

Finlandia/Pallo började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara 0 minut slog André Kapella till. Det dröjde innan nästa mål kom. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Marius Evensen träff och ökade ledningen för Finlandia/Pallo.

ANNONS

Till slut kom också 3–0 genom Markus Faraj som ökade Finlandia/Pallos ledning i 86:e minuten. 3–0-målet blev matchens sista.

Finlandia/Pallo har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Komarken har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Komarken är på tionde plats.

Komarken tar sig an Semberija i nästa match hemma torsdag 9 juni 19.30.

ANNONS