Kode säkrade platsen i femman – slipper kval

Det blev en klar seger för Kode vann på hemmaplan mot Nol i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

|
Kode IF vann mot Nols IK

Kode vann med klara 5–0 (2–0).

Kodes tränare Niclas Pettersson kommenterade matchen:

– Stabil seger, 5-0 på ett blåsigt Lunnevi. Patrik Franksson och Albin Larsson med 2 mål vardera och Hannes Larsson med 2 assist och ett mål avslutade en säsong där laget under hösten har presterat otroligt starkt.

Kode startade matchen bäst och tog ledningen. Patrik Franksson slog till, redan i tolfte minuten.

Kode ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Albin Larsson, i tolfte minuten. I 66:e minuten slog Albin Larsson till ännu en gång, och gjorde 3–0.

I 75:e minuten ökade Hannes Larsson ledningen ytterligare.

Till slut kom också 5–0-målet genom Patrik Franksson som ökade Kodes ledning i 84:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 5–0.

Kode har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 17–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nol har en oavgjord och fyra förluster och 6–30 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången innebär att Kode slutar på åttonde plats och och hänger kvar. Nol åker ur serien.