Kode hämtade i kapp underläge och kryssade mot IF Vardar/Makedonija

I halvtid ledde IF Vardar/Makedonija matchen på bortaplan i division 5 Göteborg A herr i fotboll mot Kode med 1–0. Men i andra halvlek jobbade sig Kode in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2.

|
Kode IF spelade lika mot IF Vardar/Makedonija

IF Vardar/Makedonija startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Haris Fazlagic till. Det dröjde till den 73:e minuten innan Albin Larsson kvitterade för Kode.

Albin Larsson, återigen, gav Kode ledningen i 77:e minuten.

Kvitteringen kom på stopptid, när Haris Fazlagic ännu en gång slog till och gjorde mål för IF Vardar/Makedonija. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Det här var Kodes andra oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Kode på nionde plats i tabellen, och IF Vardar/Makedonija är på sjunde plats.

I nästa omgång har Kode Götaholm borta på Gamlestadsvallen, onsdag 27 september 19.45.