Kode fixade en poäng borta mot Marstrand

Marstrand ledde med 2–1 efter första halvlek hemma mot Kode i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

|
Marstrands BK spelade lika mot Kode IF

I andra halvlek jobbade sig Kode in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

Wiggo Arneson och Ebubekir Tünay gjorde målen för Marstrand, medan Albin Larsson blev tvåmålsskytt för gästerna.

Marstrand har en seger, en oavgjord och tre förluster och 9–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kode har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 8–6 i målskillnad. Det här var Marstrands andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Marstrand på tionde plats och Kode på sjunde plats.

Marstrand tar sig an Kareby i nästa match borta fredag 13 september 19.00. Kode möter Finlandia/Pallo hemma lördag 14 september 13.00.