Kareby segrade mot Bergsjö IF på bortaplan

Kareby vann torsdagens match borta mot Bergsjö IF i division 5 Göteborg A herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 2–1, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4–1.

|
Bergsjö IF förlorade mot Kareby IS

– Oj, detta var skönt och välbehövligt. Så underbart att äntligen få lite utdelning på våra möjligheter. Lite andrum så nu njuter vi av denna och laddar om igen nästa vecka, kommenterade Karebys tränare Morten Eriksen.

Kareby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Hampus Fors till.

Bergsjö IF kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Njaga Njie, i nionde minuten.

I den 35:e minuten fick Bergsjö IF Mohammed Ismail utvisad.

Kareby tog ledningen på nytt i 39:e minuten, när Harry Bisschop Ottosson hittade rätt. Direkt efter pausen nätade Hugo Backman och ökade Karebys ledning.

I 51:a minuten slog Oliver Johansson till, och gjorde 1–4. Det blev också matchens sista mål.

Det här betyder att Kareby ligger på nionde plats i tabellen, och Bergsjö IF är på fjärde plats.

I nästa omgång har Kareby Pushers/Masth hemma på Kareby Hed, fredag 1 september 19.00.