John Widén räddade poäng på övertid mot Finlandia/Pallo

Det såg ut att bli förlust för Kode mot Finlandia/Pallo på lördagen i division 5 Göteborg A herr i fotboll på Kode IP.

|
Kode IF spelade lika mot Finlandia/Pallo AIF

Bortalaget ledde med 1–2 i slutet av matchen. Men på övertid slog John Widén till och gjorde 2–2 och räddade en poäng för Kode.

Matchen förblev jämn målmässigt till Finlandia/Pallo tog ledningen i 34:e minuten, genom Elliot Karlsson. Målet var Elliot Karlssons femte i division 5 Göteborg A herr.

Kode kvitterade till 1–1 i 38:e minuten, när Kevin Dahlström fick träff. Ledningsmålet till 1–2 kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Vincent Lakfors slog till och gjorde mål för Finlandia/Pallo.

Men Kode hann ändå med ett kvitteringsmål. John Widén gjorde det på övertid. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

På stopptid fick Finlandia/Pallos Kasper Olsson rött kort, och under de sista minuterna fick laget spela med en spelare mindre.

Det här var Kodes fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Kode på sjunde plats i tabellen, medan Finlandia/Pallo är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Kode är Hönö. Lagen möts fredag 20 september 19.30 på Hönö Arena.