Hugo Backman enda målskytt när Kareby föll

Kareby förlorade mötet med IF Vardar/Makedonija hemma med 1–3 (1–2) i division 5 Göteborg A herr i fotboll på fredagen.

|
Kareby IS förlorade mot IF Vardar/Makedonija

– Tråkigt. Ennu mer tråkigt att det tillåts grova svordomar utan reaktioner på våra fotbollsplaner. Annars grattis till Vardar som får matchen precis dit de vill, kommenterade Karebys tränare Morten Eriksen efter matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till IF Vardar/Makedonija tog ledningen i 27:e minuten, genom Haris Fazlagic.

IF Vardar/Makedonija ökade ledningen till 0–2 i 34:e minuten, när Haris Fazlagic återigen hittade rätt.

Kareby reducerade till 1–2 på tilläggstid i första halvleken, genom Hugo Backman. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Daniel Jovanovski på straff och ökade ledningen för IF Vardar/Makedonija. Det fastställde slutresultatet till 1–3.

I tabellen innebär det här att IF Vardar/Makedonija nu ligger på tredje plats. Kareby är på tionde plats.

Kareby tar sig an Götaholm i nästa match hemma torsdag 22 juni 19.00.