Hermansby vann med 2–1 hemma mot Brämaregården

Det blev en uddamålsseger för Hermansby i matchen mot Brämaregården i division 7 Göteborg C herr i fotboll på söndagen. Laget vann med 2–1 (1–0) hemma på Kärnavallen.

|

– Bra match, kommenterade Hermansbys tränare Mathias Fönss.

Hermansby gjorde första målet. Alfred Karlsson gjorde målet, redan i 17:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Alfred Karlsson, åter igen, ökade Hermansbys ledning med knappa kvarten kvar.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Brämaregården genom Adriano Maciel Bras. Fler mål än så blev det inte för Brämaregården.

Hermansby har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna. Resultatet innebär att Hermansby ligger kvar på nionde och sista plats och Brämaregården på sjätte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Hermansby är Rödbo. Lagen möts fredag 16 september 19.00 på Kärnavallen.