Hermansby vände halvtidsunderläge till seger

Hermansby hade problem och låg under med 1–2 efter första halvlek i matchen i division 7 Göteborg B herr i fotboll mot Skottfint på Kärnavallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 4–2 för hemmalaget Hermansby.

|
Hermansby IF vann mot BK Skottfint

Emil Larsson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Axel Arfvidsson och Tim Vegelius, målen för Skottfint gjordes av Darwin Bahmani och Ricky Stojilkovski.

Hermansby har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 19–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skottfint har fyra vinster och en förlust och 17–9 i målskillnad.

Hermansby ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Skottfint är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Hermansby är Riyyo Atletic. Lagen möts fredag 25 augusti 19.00 på Kärnavallen.