Hermansby fixade en poäng borta mot Lindholmen

Lindholmen ledde med 1–0 efter första halvlek hemma mot Hermansby i division 7 Göteborg B herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Hermansby in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3–3.

|
Lindholmens BK spelade lika mot Hermansby IF

Lindholmen gjorde första målet. Milad Bagheri slog till, redan i sjätte minuten. Direkt efter pausen nätade Oskar Åhs och kvitterade för Hermansby.

I 49:e minuten nätade Milad Bagheri ännu en gång, och gav Lindholmen ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Marco Strandberg träff och kvitterade för Hermansby.

Helmer Brandberg gjorde dessutom 2–3 i 66:e minuten.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Abdi Fattah Mohamed slog till och gjorde mål för Lindholmen. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

För Hermansby gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Lindholmen är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Hermansby är Skottfint. Lagen möts lördag 19 augusti 15.00 på Kärnavallen.