Hasan Bülbül målskytt när Rödbo föll

Rödbo blev besegrade av Riyyo Atletic på bortaplan i division 7 Göteborg B herr i fotboll, där matchen på lördagen slutade 3–1 (1–0).

|
Riyyo Atletic FC vann mot Rödbo IF

Rödbos tränare Lars-Ivan Claesson kommenterade matchen:

– Vi gick in för att ligga lågt och kontra då vi har problem att få ihop ett slagkraftigt lag men motståndarna var mycket bättre vi får hoppas på bättring till nästa match.

Riyyo Atletic började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Abdikaafi Diiriye till. Direkt efter pausen gjorde Salmaan Jibril mål och ökade Riyyo Atletics ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Mirsad Hrustic Osmanovic och ökade ledningen för Riyyo Atletic.

I den 73:e minuten reducerade Hasan Bülbül för Rödbo. Men mer än så orkade Rödbo inte med.

Riyyo Atletic stannar därmed i serieledning, och Rödbo på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Rödbo är Skottfint. Lagen möts lördag 30 september 12.00 på Rödbo.