Hålta får fortsätta jaga seger efter förlust mot Elisedal

Hålta är forfarande utan seger i år. Matchen på Överåsvallen blev den åttonde i rad utan seger för Hålta när laget mötte Elisedal i division 7 Göteborg B herr i fotboll. Slutresultatet blev 5–2 (3–2).

|
Elisedals IS vann mot Hålta IK

– Vi gör återigen en bra första halvlek med två vackra mål. Tappar i andra halvlek, men som helhet gör vi en bra match, tyckte Håltas spelare Robin Hermansson, efter matchen.

Elisedal startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Christer Jedlén till.

Hålta kvitterade till 1–1 i 16:e minuten, genom Gustav Martinsson.

Hålta tog också ledningen i 18:e minuten, när Gustav Martinsson på nytt slog till.

Elisedal kvitterade till 2–2 efter en knapp halvtimmes spel, genom Jesper Wallentheim.

Elisedal tog också ledningen i slutminuterna av första halvlek, genom Robin Gradner. I 55:e minuten nätade Jed Glendinning, och gjorde 4–2.

5–2-målet kom på tilläggstid, när Anton Johansson slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 5–2.

För Elisedal gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Hålta är på nionde och sista plats.

Hålta tar sig an Öset i nästa match hemma söndag 18 juni 15.00.