Gustav Martinsson och Valdemar Nyrkvist nätade – men Hålta förlorade

Hålta blev besegrade av Lindholmen på hemmaplan i division 7 Göteborg B herr i fotboll, där matchen på söndagen slutade 2–6 (1–2).

|
Hålta IK förlorade mot Lindholmens BK

– Igen så förlorar vi en i övrigt rätt så jämn spelmässig match på lite individuella misstag. Lindholmen gör det bra och utnyttjar de chanser de får. Vi lär oss hela tiden och det känns som om vi kommer närmare och närmare våra första poäng, tyckte Håltas tränare Per-Arne Olsson, efter matchen.

Lindholmen fick en bra start på matchen. Qasim Sayid-Ali Hurie slog till, redan i 13:e minuten.

Hålta kvitterade till 1–1 efter en halvtimmes spel, genom Valdemar Nyrkvist.

Lindholmen tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Abdalla Hilowel. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Mowliid Ahmed träff och ökade ledningen för Lindholmen.

I 65:e minuten nätade Milad Bagheri, och gjorde 1–4.

Lindholmen ökade ledningen på nytt, till 1–5, bara fyra minuter senare ännu en gång genom Qasim Sayid-Ali Hurie.

Med nio minuter kvar att spela reducerade Hålta genom Gustav Martinsson. Mer än så blev det dock inte för Hålta.

2–6-målet kom på övertid, när Abdalla Hilowel på nytt slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 2–6.

Hålta har fem förluster och 4–20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lindholmen har tre vinster och två förluster och 16–12 i målskillnad.

Lindholmen ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Hålta är på nionde och sista plats.

Hålta tar sig an Hermansby i nästa match hemma söndag 4 juni 15.00.