Formstarka Kareby tog ännu en seger

Kareby är nu inne i en stark period i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

|
IF Vardar/Makedonija förlorade mot Kareby IS

När laget mötte IF Vardar/Makedonija borta på Generatorsplan på lördagen kom fjärde raka segern. Laget vann med 3–1 (0–0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

– Otroligt skönt och en fin höstsäsong, tyckte Karebys tränare Morten Eriksen, efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men direkt efter pausen slog Emil Kallin till och gav Kareby ledningen.

Först med åtta minuter kvar att spela ökade Kareby ledningen genom Alfons Tönnberg.

Reduceringen till 1–2 kom med fyra minuter kvar att spela, när Haris Fazlagic slog till och gjorde mål för IF Vardar/Makedonija. Fler mål än så blev det inte för IF Vardar/Makedonija.

Kareby ökade ledningen till 1–3 bara sex minuter senare genom Lucas Miocic. Det fastställde slutresultatet till 1–3.

Serien är nu färdigspelad. IF Vardar/Makedonija slutar på sjunde plats, och Kareby på tionde plats.