Förlust för Rödbo på bortaplan mot Solväder

Rödbo förlorade mötet med Solväder borta med 3–5 (0–1) i division 7 Göteborg C herr i fotboll på lördagen.

|

– Vi satsade på att ligga lågt och kontra där vi skapade en del men till slut orkar vi inte och de kan avgöra gonatt, tyckte Rödbos tränare Lars-Ivan Claesson, efter matchen.

Solväder tog en tidig ledning. Dilan Olsson gjorde målet, redan i elfte minuten. Direkt efter pausen nätade Fredrik Strinnås och kvitterade för Rödbo.

Rödbo gjorde också 1–2 i 50:e minuten när Martin Hernerfors hittade rätt.

Solväder kvitterade till 2–2 bara tre minuter senare genom Malek Mohammed Shamshay.

Två minuter senare var det Dilan Olsson som såg till att Solväder tog ledningen.

Joejoe Bayoh gjorde dessutom 4–2 i 70:e minuten.

Peter Bengtsson reducerade för Rödbo med knappa kvarten kvar. Fler mål än så blev det inte för Rödbo.

Joejoe Bayoh, åter igen, ökade Solväders ledning i 80:e minuten. 5–3-målet blev matchens sista.

I den 87:e minuten fick Solväder Nedim Coric utvisad, och fick spela med en man mindre sista tre minuterna.

Solväder har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Rödbo har två oavgjorda och tre förluster.

För Solväder gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Rödbo är på sjätte plats.