Andreas Torkelsson och Kungälv hockey fick inte till det mot topplagen i helgen. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Fina trenden bruten – dubbla förluster för Kungälv hockey

Kungälv hockey kunde inte följa upp den fina trenden i alltvåan. I helgen blev det två raka förluster hemma i Oasen.

Först var serieettan Mjölby på besök. Kungälv hängde med i halva matchen, sedan gavs KIK inte mycket till chans. I tredje perioden rann det i väg och KIK förlorade klart med 2–6.

I söndags var fyran Guts Finspång i Oasen. Då var det betydligt jämnare, men där gästerna såg till att döda matchen med sitt andra mål med dryga minuten kvar att spela. Det hjälpte inte att Sebastian Marcusson reducerade i slutsekunderna.

KIK är åtta i tabellen, med sex poäng upp till Vänersborg på play off-plats, fast med en match till godo och chans att knappa in på lagen ovanför.