En poäng för Hermansby borta mot Syrianska/Arameiska Göteborg

Hermansby låg under med 3–2 mot Syrianska/Arameiska Göteborg efter första halvlek på bortaplan i division 6 Göteborg A herr i fotboll.

|
Syrianska/Arameiska Föreningen Göteborg spelade lika mot Hermansby IF

I andra halvlek jobbade sig Hermansby in i matchen och tog en poäng, matchen slutade 3–3.

Det var fjärde matchen i rad utan seger för Hermansby.

Hermansby fick en bra start på matchen. Axel Arfvidsson slog till, redan i 15:e minuten.

Hermansby gjorde 0–2 i 19:e minuten, när Axel Arfvidsson återigen hittade rätt.

Bara en minut senare var det Kristian Yildirim som såg till att Syrianska/Arameiska Göteborg reducerade till 1–2.

Syrianska/Arameiska Göteborg kvitterade till 2–2 efter en dryg halvtimmes spel, genom Daniel Yusef.

Syrianska/Arameiska Göteborg tog också ledningen i 32:a minuten, på nytt genom Daniel Yusef. Axel Arfvidsson kvitterade för Hermansby som med målet fullbordade sitt hattrick med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

På tilläggstid blev Syrianska/Arameiska Göteborgs Gabriel Yildirim utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Syrianska/Arameiska Göteborg åkte på en utvisning på tilläggstid när Gabriel Yildirim fick lämna planen.

Axel Arfvidsson gjorde tre mål för Hermansby.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Syrianska/Arameiska Göteborg har bara en poäng och Hermansby har tre poäng efter fyra spelade matcher.

Fredag 3 maj 19.15 spelar Hermansby hemma mot Vatra KIF.