Ella Wallin målskytt när Kongahälla/Kungälv föll

Kongahälla/Kungälv fick se sig besegrat i mötet med Lerum B på bortaplan i division 4 Göteborg B dam i fotboll, med 1–2 (1–2).

|
Lerums IS B vann mot IK Kongahälla/Kungälvs FF

Segermålet för Lerum B stod Märta Rohdin för efter 37 minuter.

Matchen förblev jämn målmässigt till Lerum B tog ledningen i 23:e minuten, genom Märta Rohdin.

Kongahälla/Kungälv kvitterade till 1–1 i 33:e minuten, när Ella Wallin hittade rätt.

Lerum B tog ledningen på nytt i 37:e minuten, ännu en gång genom Märta Rohdin. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Lerum B med 2–1.

I tabellen innebär det här att Lerum B nu ligger på femte plats. Kongahälla/Kungälv leder fortfarande serien, på samma poäng som Älvängen.

Nästa motstånd för Kongahälla/Kungälv är Ahlafors. Lagen möts fredag 11 augusti 19.00 på Svenska Stenhus Arena.