Diseröd vann på hemmaplan mot Nödinge

Diseröd ledde med 3–0 i paus mot Nödinge i fredagens match på hemmaplan i division 6 Göteborg A herr. I andra halvlek kom Nödinge närmare, men Diseröd kunde hålla undan till seger 3–1.

|
Diseröds SK vann mot Nödinge SK

– Vi gör en gedigen insats! Släpper inte till något bakåt och förvaltar våra lägen på bästa sätt, kommenterade Diseröds spelande tränare Eskil Nordenborg.

Matchen var mållös till Diseröd tog ledningen i 34:e minuten, genom Robert Thelin.

Diseröd gjorde också 2–0 strax före halvtidsvilan, genom Erik Nordenborg.

Diseröd ökade ledningen till 3–0 på tilläggstid i första halvleken, genom Max Hardin. Direkt efter pausen slog Oscar Lindo till och reducerade åt Nödinge. Fler mål än så blev det inte för Nödinge.

Det här betyder att Diseröd ligger på åttonde plats i tabellen, och Nödinge är på fjärde plats.

I nästa omgång har Diseröd Vatra KIF borta på Lövgärdesplan, söndag 8 oktober 14.15.