Diseröd slog Knippla efter Lukas Andreassons dubbel

Det blev Diseröd som gick segrande ur mötet med Knippla i division 6 Göteborg B herr i fotboll på bortaplan, med 3–1 (2–1).

|

Gästerna Diseröd började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Lukas Andreasson till.

Knippla kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Christian Johansson, i sjätte minuten.

Diseröd tog ledningen på nytt i 17:e minuten, ännu en gång genom Lukas Andreasson. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Karl Karlsson ökade Diseröds ledning i 78:e minuten. 1–3-målet blev matchens sista.

Knippla har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Diseröd har en vinst, tre oavgjorda och en förlust.

Resultaten i sista omgången innebär att Knippla slutar på femte plats och Diseröd på sjunde plats.