Defensiv genomklappning när Hålta föll mot Skottfint

Hålta hade en riktigt tung match borta mot Skottfint, och förlorade med smått otroliga 1–11 (0–7) i division 7 Göteborg B herr i fotboll.

|
BK Skottfint vann mot Hålta IK

– Vi möter ett klart bättre lag, i det så gör vår målvakt Emil ändå en jättematch, detta gjorde att siffrorna inte rann iväg mer. I andra halvlek kunde vi mycket väl fått in ett par bollar till. Vi lär oss för varje match vi spelar, så vi hoppas kunna ta vår första poäng under de två sista matcherna, tyckte Håltas tränare Per-Arne Olsson, efter matchen.

Skottfint fick en bra start på matchen. Ricky Stojilkovski slog till, redan i åttonde minuten.

Skottfint ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Darwin Bahmani, i tolfte minuten.

Skottfint ökade ledningen på nytt, till 3–0, bara två minuter senare genom André Klint.

Sex minuter senare var det Ricky Stojilkovski som såg till att Skottfint också gjorde 4–0.

Fyra minuter senare var det André Klint som såg till att Skottfint satte 5–0.

Skottfint gjorde 6–0 i 39:e minuten, när Jacob Mårtensson hittade rätt.

Skottfint ökade ledningen till 7–0 i 41:a minuten. Direkt efter pausen slog Badih Nayef Abdulkader till och ökade Skottfints ledning.

I 54:e minuten nätade Christian Beckers, och gjorde 9–0.

Elmer Olsson reducerade för Hålta i 79:e minuten. Fler mål än så blev det inte för Hålta.

Med nio minuter kvar att spela ökade Skottfint ledningen genom Salih Köse.

11–1-målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Ricky Stojilkovski slog till och gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick. Det fastställde slutresultatet till 11–1.

Skottfint har tre segrar och två förluster och 21–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hålta har fem förluster och 5–34 i målskillnad.

Skottfint ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Hålta är på nionde och sista plats.

Lördag 30 september 16.15 spelar Hålta borta mot Lindholmen.