Bottennapp för Rödbo hemma mot Skottfint

Rödbo lyckades inte alls när man mötte Skottfint hemma i division 7 Göteborg B herr i fotboll. Skottfint vann med 8–1 (2–1).

|
Rödbo IF förlorade mot BK Skottfint

– Det var det sämsta jag sett på år och dag, kommenterade Rödbos tränare Lars-Ivan Claesson.

Matchen förblev jämn målmässigt till Skottfint tog ledningen i 24:e minuten, genom Ricky Stojilkovski.

Skottfint ökade ledningen till 0–2 i 33:e minuten, när Alexander Gällström slog till.

Rödbo reducerade till 1–2 i slutminuterna av första halvlek, genom Fredrik Strinnås. Direkt efter pausen nätade Ricky Stojilkovski återigen och ökade Skottfints ledning.

I 53:e minuten slog André Klint till, och gjorde 1–4.

Skottfint ökade ledningen på nytt, till 1–5, bara fem minuter senare genom Ricky Stojilkovski som med målet fullbordade sitt hattrick.

Fyra minuter senare var det André Klint som såg till att Skottfint också gjorde 1–6.

Direkt därefter var det Samuel Strömberg som såg till att Skottfint satte 1–7.

I den 71:a minuten ökade Ricky Stojilkovski ledningen ytterligare. 1–8-målet blev matchens sista.

Rödbo har en vinst och fyra förluster och 10–22 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skottfint har fyra vinster och en förlust och 27–9 i målskillnad.

Rödbo ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Skottfint ligger på andra plats.

I sista omgången har Rödbo Lindholmen borta på Länsmansgårdens IP, lördag 7 oktober 16.15.