Bottennapp för Kode IF/Romelanda UF hemma mot Mossen

Kode IF/Romelanda UF lyckades inte alls när man mötte Mossen hemma i division 3 Göteborg B dam i fotboll. Mossen vann med 6–1 (3–0).

|

Mossen gjorde första målet. Andrea Thiel slog till, redan i tionde minuten.

Mossen ökade också ledningen till 0–2 i 20:e minuten, genom Caroline Nutu.

Mossen ökade ledningen till 0–3 i 34:e minuten, ännu en gång genom Andrea Thiel. I 69:e minuten nätade Alma Landgren, och reducerade åt Kode IF/Romelanda UF. Men mer än så orkade Kode IF/Romelanda UF inte med.

I 75:e minuten ökade Andrea Thiel ledningen. Thiel fullbordade därmed sitt hattrick.

Bara fem minuter senare var det Caroline Nutu som såg till att Mossen ökade ledningen på nytt, till 1–5.

Mossen gjorde också 1–6 fem minuter senare genom Tuva Andersson. 1–6-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Andrea Thiel gjorde tre mål för Mossen.

Kode IF/Romelanda UF har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Mossen har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Mossens nya tabellposition är tredje plats, medan Kode IF/Romelanda UF är på nionde och sista plats.

I nästa omgång har Kode IF/Romelanda UF Zenith B hemma på Kode IP, söndag 28 augusti 18.00.