Bottennapp för Kode IF/Romelanda UF borta mot Ytterby B

Kode IF/Romelanda UF lyckades inte alls när man mötte Ytterby B borta i division 3 Göteborg B dam i fotboll. Ytterby B vann med 10–1 (4–0).

|

Ytterby B gjorde första målet. Julia Cederberg slog till, redan i sjätte minuten.

Ytterby B ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Annie Andersson, i tionde minuten.

Ytterby B ökade också ledningen till 3–0 i 35:e minuten, ännu en gång genom Julia Cederberg.

Ytterby B ökade ledningen till 4–0 i 39:e minuten, genom Emma Nilsson. Direkt efter pausen gjorde Victoria Andersson mål och reducerade åt Kode IF/Romelanda UF. Fler mål än så blev det inte för Kode IF/Romelanda UF.

I 55:e minuten slog Emma Nilsson till åter igen, och gjorde 5–1.

Ytterby B ökade ledningen på nytt, till 6–1, bara fem minuter senare genom Julia Cederberg som med målet fullbordade sitt hattrick.

Sju minuter senare var det Annie Andersson som såg till att Ytterby B gjorde också 7–1.

Jonna Leckborn ökade Ytterby B:s ledning i 80:e minuten.

Med sju minuter kvar att spela ökade Ytterby B ledningen genom Freja Hansson.

Två minuter senare var det Julia Cederberg som såg till att Ytterby B satte 10–1. 10–1-målet blev matchens sista.

Ytterby B:s Julia Cederberg gjorde fyra mål.

Ytterby B har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kode IF/Romelanda UF har fem förluster.

Det här betyder att Ytterby B är kvar på sjätte plats, och Kode IF/Romelanda UF stannar sist, på nionde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Kode IF/Romelanda UF Älvängen borta på Älvevi, fredag 19 augusti 18.30.